fredag den 20. maj 2011

Mærkedag

Endnu en af årets mærkedage er nået.

Den 18. maj blev Preben 50, og vi kunne fejre 15 års bryllupsdag.
Preben blev forkælet med gaver, vin og blomster, som stadig står og dufter og pynter i både køkken og stuer.
Dagen er samtidig mine svigerforældres bryllupsdag. 54 år kunne de fejre denne gang.
Man bliver lidt nostalgisk på sådan en rund fødselsdag og halvrund bryllupsdag.
Da vi kunne fejre kobberbryllup, havde vi mistet Rebecca 3 måneder forinden, så der var ingen af os, som havde noget at fejre overhovedet.
I år var det lettere. Savnet og sorgen er der altid, men i år havde vi lyst til at fejre og glædede os til at skulle have gæster.
Vi havde en hyggeligt dag. Snakkede og grinede. Tænkte tilbage på den dag, vi blev gift. Dengang det regnede, så min kjole sugede vand. Dengang min mor holdt tale, og mit strømpebånd blev pist væk og aldrig dukkede op :)
Det er slet ikke til at forstå, der er gået 15 år, og vi til jul har været kærester i 17 år. Det lyder måske ikke af så meget, men når man som jeg er 35, er 17 år faktisk en del. Som Preben siger: "Vi har været kærester halvdelen af dit liv".
Vi har oplevet meget sammen. Mere end de fleste. På godt og ondt. Der er oplevelser, vi alle gerne ville være foruden, men samtidig er jeg stolt og taknemmelig over, vi har klaret det sammen og stadig er sammen. Modgang gør stærk. Nøglen til, vi stadig er sammen, er ærlighed. Uden tvivl. Vi kan tale om alt, har ingen hemmeligheder for hinanden og er hinandens bedste venner. Det lyder som en fortærsket floskel, men det er sådan, det er.

Jeg fik blomster af Preben i onsdags. Det er ikke noget, jeg er forvænnet med :)
Når alt kommer til alt, er det fordi Preben ganske enkelt er for genert til den slags. Han sagde engang, at hvis han kom med blomster i tide og utide, troede jeg bare, han havde en anden :) Buketten i onsdags kom ret fra hjertet.
Det var en god og dejlig mærkedag.

9 kommentarer:

Birthe sagde ...

Tillykke med det hele og hurra for kærligheden :-)

Lis sagde ...

Tillykke med bryllupsdagen og mandens fødselsdag(Nogen siger man bliver voksen når man fylder 50).
Siger også Hurra for kærligheden.

Kh. Lis

EllenSand sagde ...

Oi, Oi. De kaken så gode ut. Gratulerer med dagene som var.
Ellen :)

Strikkefuglen sagde ...

Tillykke med manden og dagen. 17 år er mangen og hvor er det skønt at i holder ved, med kærlighen som det bærende fundament :-)
Smukke blomster.
God dag
Majbritt

Blæksprutten sagde ...

Hjertelig tillykke med både manden og bryllupsdagen; dejligt at I havde en skøn dag. Det er så vigtigt at holde fast i kærligheden når livet gør ondt; godt, I er som lige netop I to er sammen - det har hjulpet jer gennem den svære periode.
Og tak for at du deler så meget med os ude i Blogland; jeg synes efterhånden jeg kender dig temmelig godt... ;o)
Det er godt nok nogle vildt lækre kager du her "serverer"; jeg kan slet ikke styre mit mundvand... ;)

Go' weekend til dig og dine...
Kh Britta

strikkeentusiasten sagde ...

Endnu engang tillykke....og så lige et lille hulk hulk.....jeg bliver helt rørt over dit indlæg.

Glæden ved at få blomster af hankøn af Preben´s slag er nemlig at de kommer direkte fra hjertet.....og vejen der ikke går direkte igennem hjertet er ikke den direkte vej !!!

Man modens af tiden men også af de sorger liver giver....I har heldigvis oplevet mange glæder sammen også, kærligheden længe leve.

Hende blog tanten :))

Jane sagde ...

Tillykke med bryllupsdagen og mandens fødselsdag. Sikke nogen skønne blomster :-)
I har været gennem den allerstørste sorg af dem alle, tabet af et elsket barn og trods det, så har i formået at holde sammen. Jeres kærlighed til hinanden er stærk og kærligheden til Rebecca vil I for altid bære i jeres hjerter.
Knus

hanne sagde ...

tillykke med hinaden :)

Louise sagde ...

Tak for alle jeres dejlige varme hilsner.
Jeg kan mærke, jeg bliver mere modig, som tiden går og tør dele mere at min private del. Det er jo også en del af livet.
Når livet er aller sværest er det uvurderligt at have en rigtig ven. Jeg er så taknemmelig for, at han stadig er ved min side.
De bedste ønsker til jer alle.