lørdag den 5. november 2011

2 strømper på én pind

Som tidligere nævnt forærede min mor mig LilleStriks bog To på én pind på Fanø. I Fredericia mødte jeg Lene Randorff fra LilleStrik, og det gav blod på tanden. Frem med bog, pinde og garn og så i gang!

Strømperne blev rigtig gode - noget nær perfekte. Det er jo ret smart, den viste/gennemstrikkede model er str. 1 år :) Andrea har testet parret i dagplejen.
Det gik fint med at strikke og følge anvisningerne. Dog gik jeg vild i strømpe A og strømpe B, da jeg skulle strikke hælen og brød derfor garnet. Det er ikke bogens skyld. Jeg er sikker på, fejlen ligger hos mig! Jeg var træt og gad hverken pille op eller nærstudere, så jeg brød garnet og strikkede den nærmeste hæl :) Ups...
Men jeg må altså prøve igen, om det ikke kan lykkedes lige efter bogen.
Dagens bonusfoto af Andrea på Hals havn. Hun er rigtigt begyndt at være nysgerrig og kikke på verden :) Utroligt man kan elske et andet menneske så højt <3

10 kommentarer:

strikkeentusiasten sagde ...

Skønt at du lige kan "prøvekøre" bogen så jeg ved om det er noget der skal investeres i som du måske husker er jeg jo ikke så gode venner med strømpepinde......;-(

Dejlige billeder af Lille trold....sikke nogle fine plus kinder hun har fået.......eller er de fulde af mad dernede på Hals havn.

God søndag
kh Jane

Irene sagde ...

Søde sokker til en skøn lille pige:-)

Karen sagde ...

Åh, hvor er de søde, de sokker og helt perfekte i farverne til en lille prisesse :-D
Kh Karen

Strikkefuglen sagde ...

De er super søde og hvor er det bare smart at kunne strikke to på en gang :-)
Sikke lækker kaffe anretning :-) mums

Skønne billeder at den lille prinsesse, hun er super dejlig.
God dag til jer
Majbritt

Blæksprutten sagde ...

Det skal da vist prøves; jeg døjer jo med at strikke på strømpepinde, så det er måske løsningen.
Uhm, det ser lækkert ud, det du har på tallerkenen - og Andre ligeså... ;o)

Camilla sagde ...

Hvor fedt at du har strikket sokker nedefra. Jeg har også købt bogen på Fanø, og har garn klar til at gå igang, men det kræver lidt ro når man skal igang med noget helt nyt, så jeg venter lige lidt endnu :) Men hvor er de dog blevet fede!! Og sikke hun vokser hende Andrea! Skønt at se!!

Susanne sagde ...

Jeg har hæftet liggende, men har ikke fået det prøvet af endnu. Der ligger lige et par ufærdige projekter :-)
God dag hos jer.

Louise sagde ...

Den er godkendt Jane :) Og der blev fine strømper helt uden strømpepinde.

Tak Irene :)

Åh tak, Karen, så sødt :)

Det er faktisk en af de smarteste fordele, Majbritt - der er ingen toer :) Kaffeanretningen (som nu var the) var lækker. Tak for de søde ord, nu har du jo mødt hende :)

Mange tak, Britta. Du må se bogen, næste gang vi ses i Husflid. Hvornår, hmm, måske d. 21/11. Der er vist ikke noget i december, og jeg VIL derned, inden det slutter for i år :)

Du har ret (igen) Camilla. Det kræver ro - da Andrea sov i barnevognen, gik jeg i gang ;) Men når man først har melodien, kører det i smør og er virkelig SMART! Og jeg har set garnet hos dig - suk, det er lækkert! Tak for de søde ord om Andrea :)

He he, det er der også her, Susanne, men jeg blev for nysgerrig... Så standhaftig var jeg ikke denne gang. Held og lykke med strikkeriet :)

Kram til jer alle - jeg bliver så glad for jeres dejlige kommentarer!

Hilde sagde ...

Så flink du er til å strikke to sokker på en pinne. Har prøvd, men får det ikke til. Sokkene ble kjempesøte og passet perfekt til ei søt, lita jente. :-)))

Louise sagde ...

Hej Hilde - og velkommen til min blog. Tusind tak for din søde kommentar :) Hvor gik det galt for dig?