tirsdag den 28. februar 2012

Hofdame hos Oluf


Jeg har været i Aalborg i dag...
Gæt én gang hvorfor!!!
Bilen skulle måles ud for fejl...
Fornemmer du kulden mellem Cruella de Ville og jeg?
Ganske godt set.
Først var jeg på et værksted, hvor de målte på computeren, at der er fejl i brændstofsystemet. Fint nok. Det var også ligesom det jeg fornemmede, når jeg kørte, og Cruella ikke ville give gas. Men så måler du vel ud, hvad fejlen specifikt drejer sig om? spurgte jeg. Nej, det er der ikke tid til i dag, så må du have en ny tid, lød svaret. What!?! Som om jeg lige har evige tider til at spilde på motorvej og værksteder blandt olietønder, pumper, nøgler og twist.
Nuvel, jeg bestilte en ny tid og ringede til Preben og brokkede mig helt vildt.
Beklagede min nød.
Kør over til Oluf, lød svaret. Jeg kan ikke huske, hvad det hedder, med det ligger der og der...
Efter et meget vigtigt ærinde, gik turen til Oluf og hans værksted.

Der var jeg så hofdame for Cruella de Ville i 3 timer.

Oluf målte. Jeg gik over for at handle og kom tilbage. Oluf målte med en anden computer. De havde sørme slettet alle fejl på bilens computer på det første værksted... Flot! Virkelig flot. Oluf ringede til Søren. Forklarede tegn og fejl.
Diagnose: en fejl ved en dims (som jeg allerede har glemt, hvad hedder), der skal regulere brændstofmængden i dieselpumpen.
Jeg strikkede striber.

Ventede på Preben og blev hentet. Cruella de Ville blev derude.

Dagens plusoplevelse var så, at mit meget vigtige ærinde var besøg i Stof og Stil, hvor jeg købte materialer til Kreativt værksted på torsdag.

Vi skal sy tasker og kjole og puder. Senere skal vi hækle punge af dåseklips.
Det bliver godt og hyggeligt. Jeg glæder mig.
Jeg glæder mig også over, jeg har modtaget min pakke fra Malika og Rosa i dag.

Bestilt lørdag. Leveret i dag 9.17 i døgnposten. I orden service og helt i orden stof. Og hvad skal jeg så sy? Bukser, tunikaer, buksedrager til Andrea. Homewearbukser og nederdel til mig selv.

Hvordan går det så med Løvfald? Er den færdig? Fik du den på på arbejde i går?
Ja, Løvfald er færdig. Men den blev uden linning, for da jeg havde syet den på, så det ud som om, jeg har en markant delle lige midt foran, og det har jeg slet ikke :) Så af med den igen. Jeg havde den på i går (og i dag, som du kan se på strikkestribebilledet), og den blev flittigt beundret. Også af en del af mændene. En mente endda, jeg godt kunne starte en produktion :) Så det var en succes - indlæg følger!

2 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Week altså, hvor jeg kan følge dig med det bilsjov. Jeg ville også være glad for strikketøjet, for hvor kan man da føle tidsspild.skønt stof du har købt, og din løvfald ser også skøn:-)

strikkeentusiasten sagde ...

Jeg kunne nok skrive en hel afhandling om bilværksteder og deres indbygger.....både dem der kører på strøm og de menneskelige.....det er simpelthen ikke et sted for mine sanser...!!?

Sikke en ind købstur på har taget helt vidunderlige stoffer og meget af det.....både du og dejlige Andrea bliver bare så sommer skønne i de dejlige farver og mønstre.

Og så til din Løvfald......FLOT siger jeg bare, det er super som du har kombineret farverne, kan godt forstå den modtager mange beundrede blikke.
Forstår ikke rigtig mht. linningen ......min sidder da helt perfekt ingen buler......altså ud over dem der sidder på maven....!! :-((
Knus Jane