søndag den 22. april 2012

Åndehul

Puha for en uge... Travlt med travlt på og sent hjemme alt for mange dage.
Mandag tog jeg i Husflidsforeningen direkte efter skole. Hentede Andrea kl. 16, handlede og var hjemme kl. 17.10. Sent.
Tirsdag var jeg på kursus i Aalborg. Hastede hjem lidt før tid. Hentede Andrea kl. 16.15. Nåede lige et smut på biblioteket. Derefter hjem. Sent.
Onsdag var jeg til to møder på skolen. Først i faglig klub. Derefter møde om oplæg til mundtlige prøver. Havde et par ærinder i byen på vej hjem sammen med Andrea. Hjemme lidt i fem. Sent.
Torsdag var dagen for vores årlige udviklingsdøgn med 10. KlasseCentret. Møde fra 13-18.10. Spændende, inspirerende, hyggeligt og faktisk også udviklende.
Jeg var hjemme kl. 18.50, hvor resten af familien sad samlet om suppen. Hyggeligt og super dejligt at lande i familiens skød.
Da vi var effektive til mødet, blev vi færdige med alle punkter på dagsorden, og derfor holdt jeg fri fra skole fredag. Oprydning, tegne et mønster af, støvsuge, slappe lidt af ved computeren, pakke til sommerhus, få samlet tropperne, afgang.
Weekenden har vi nydt i sommerhuset.
Hvilket åndehul. Holdtaheltop hvor jeg bare trængte til at slappe af og slænge den. Så det er, præcis hvad jeg har gjort. I går fik jeg tegnet et par mønstre over, jeg har lånt. I dag er strikketøjet fundet frem. Først i dag.
Jeg har ikke haft brug for det før i dag.

12 kommentarer:

Lis sagde ...

Det må. Jeg give dig ret i. En vild uge du har haft. Så er det godt at det gav fridag om fredagen med tid til gode ting. Du må gerne købe bogen ved mig. Tror den har en værdi af 99,00 kr. Så hvis du mailer din adr. Sender jeg den imorgen. Ærgerligt at der er for langt til Aalborg og du ikke kommer til Silkeborg. Det havde været hyggeligt.
Kh. Lis

Uldbegavet sagde ...

Du godeste sikke en uge, jeg kan få helt sved på panden bare ved at læse om det. Nu har du helt sikkert fortjent nogle fridage, som jeg håber du får lejlighed til at nyde. God søndag.

Ulla sagde ...

Puuuuuust der har været travlt med IRL. Dejligt med fritid til afslapning.

Hvis det er Mille bukserne fra Stof2000 du skal sy, blev mine majet majet klovneagtige. Onions mønster har bedre pasform.

Blæksprutten sagde ...

Py ha, jeg er helt forpustet ved tanken om sådan en uge. Dejligt at du har slappet af i sommerhuset; det har du bestemt fortjent... ;)

strikkeentusiasten sagde ...

Pyha....Louise....

Og billede af min ynglings blog baby....:-)))

Kh

Jane

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Flot, flot strik med snoninger og patent?... du er i gang med.

Stine:)

Susanne sagde ...

Jeg bliver også fanget af dine snoninger. Det er vildt flot.
En weekend, hvor der er ro til at lande helt nede i skoene bør være en menneskeret. Jeg går ud fra, at du rigtig har nydt.

Louise sagde ...

Det var skønt, Lis. Om ikke andet så bare til at få ro i hovedet.
Tusind tak - jeg har sendt dig en mail.

Jeg har nydt helt vildt her i weekenden, Susanne, så nu er jeg ved at være ladt op og gøre klar til en ny uge.

Tusind tak for tippet Ulla! Det er faktisk Mille, jeg har i kikkerten, men til hjemmebukser i stedet for min badekåbe, som bare snart ikke kan mere. Jeg lurer lige på Onions :)

Tusind tak, Britta. Du har sikkert også været i sving!

Ja pyha, Jane. Andrea forstår allerede at slænge den :)

Mange tak, Stine! Jeg er faktisk også mægtig godt tilpas med det. Det er Geilsk´ sidegevinst - en gratis opskrift, jeg har hentet på hendes hjemmeside.

Også tak til dig, Susanne! Jeg er enig. Denne weekend var meget tiltrængt, og du kan tro, jeg har nydt :)

Tusind tak for alle jeres dejlige hilsner. Kh Louise.

Charlotte sagde ...

Stop jeg bliver forpustet, nu må du da være mødefri i et stykke tid:-)

Louise sagde ...

Jeg er mødefri indtil i morgen. Da er der møde om de skriftlige prøver, hvor jeg skal være chefvagt ved den ene af prøverne. Men mødet er kun en halv time :)

Lin sagde ...

Familie sommerhus og håndarbejde er verdens bedste opskrift til afslapning. Skønt.

Anne Dorthe sagde ...

Hej Louise
Pu-ha... lyder som noget jeg kender. Faldt over billedet med (ham der holder foredrag, med overskægget- kan ikke lige huske hans navn). Ham har vi haft på besøg på vores skole, ret mange gange. Vi er med i et pilotprojekt om feedback og feedforward. Lille verden.
Håber du nød sommerhusturen.
AD