mandag den 28. december 2009

Pusler rundt


Dagen har været fyldt med mange forskellige gøremål. Vi startede hos Expert. Ak ja, indbrud d. 26/12. Og hvor er det bare surt. HVER gang. Vi nåede frem til, at denne gang vist var den 7. i rækken. Vel at mærke hvor der er blevet stjålet noget. Indbrudsforsøg tæller ikke med i denne statistik! Åh, hvor har jeg været gal. Gal over, at vi bare ikke kan have lov til at være i fred og have vores ting i fred. Vi har ikke noget særligt eller noget, ingen andre har.
Jeg var så gal, at Preben spurgte min mor, om ikke hun kunne tage mig tilbage! Åh hvad, sagde hun, så er det slemt.
Jeg var så gal, at jeg truede og faktisk stadig truer med at sætte et stort skilt op oppe ved vejen: Skrid af Helvede til! Her er ikke noget at stjæle! Og nedenunder skulle det stå på polsk. Basta. Så kan de lære det.
Danskere stjæler ikke fladskærme. Vi har jo én hver!
Nå. Suk. Jeg har nusset rundt og ledt efter boner og kvitteringer. Lavet en oversigt over de mistede ting.
Solen skinnede så smukt. Også på støvet på trægulvet... Hm, så fik jeg støvsuget. Og nipset og vandet blomsterne. Og midt i det hele opdager jeg så, at der sørme også mangler 4 ure fra Georg Jensen... Så råbte jeg højt. Og bandede. Så højt at Christina bad mig om at dæmpe mig!
Øv, øv og atter øv...
På positivlisten finder vi dagens indkøb af garn. Til en cardigan, en elefanthue og en undertrøje til Stine og Anders´ pige, som kommer sidst i januar. Og så liiige 2 nøgler af det smukke, lækre, bløde til et par fingervanter til Christina. Men det ved hun ikke noget om endnu.

3 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

Sådan en dag, er det helt okay at trøstekøbe garn.
Øv hvor træls for jer, at det altid er jer, der står for skud.

Jane sagde ...

Hvor er det da irriterende at folk ikke kan holde snitterne for sig selv.
I går gik der faktisk en mystisk udseende mand og luskede rundt her på vejen og vi noterede os hans udseende som var sådan lidt østeuropæisk, men der er da heldigvis ikke nogen her på vejen der har haft ubudne gæster ENDNU!!

Louise sagde ...

Ja, det er meget irriterende.
Her til morgen røg vi ud af sengen kl. 3.50, da der pludselig kom en stor bil med masser af lys på ned af vejen... Men det var heldigvis kun skraldemanden, som bare var meget tidligt på farten. Pyha, sikke en grim vækning!
Noter flittigt Jane :) Og jeg tager også billeder og noterer nummerplader i stor stil.
Jeg krydser fingre for, det ikke sker for jer.