onsdag den 24. marts 2010

Ude godt - hjemme bedst

Ferien i Tyrkiet har været fantastisk.
Vi var så heldige med vejret. Der var en smule køligt, det vil sige lige i underkanten af 20 grader de første to dage med lidt kold vind fra bjergene. Men jeg sværgede allerede i transferbussen at jeg ihverfald skulle i bikinien! Og sådan blev det. Der blev varmere for hver dag, og solen skinnede som om, den var betalt for det.
Afslapning, afstessning, hygge, samvær, bladlæsning, solbadning, kortspil, frihed, gåture, strikketid, snik-snak og ja - FERIE!
Det har været så skønt for os alle 3.
Vel hjemme igen natten til mandag.
Hverdagen banker for alvor på igen.
Så meget at jeg faktisk først i dag onsdag øjner overskud til at skrible lidt her.
Det går over stok og sten.
Jeg har for alvor været i vasketøjsland, og i går aftes var Christina og jeg i Frederikshavn for at se High School Musical 2. Det var godt. Som den dejlige pige sagde på vej hjem: "Mor, han er så meget pænere i virkeligheden, Søren Bregnedal"...
I morgen holder vi skolefest, hvor jeg er med-koordinator, så i dag og i morgen er faktisk årets travleste dage.
Billederne må vente lidt i nu. Men de kommer - og I kan glæde jer.
P.s. Jeg anser det ikke for mobning, når en rar kollega kalder mig for Brownie pga. kuløren :)

2 kommentarer:

Lin sagde ...

Brownie, sikken et kompliment. Dem maa vi ha' nogle flere af tralala. Velkommen hjem. Dejligt at I har haft det godt. Tja det er ogsaa pokkers at en eller anden ikke kan opfinde en evigt tom vasketoejskurv hihi. Det og stoevet kommer evigt tilbage. Glaeder mig til at se billeder. Og god klassefest.

Louise sagde ...

Ja, dejligt kompliment. Tak for det, Lin. Det var en dejlig tur, trods den store vaskedynge, som nu er forvandlet til en strygedynge...