torsdag den 1. april 2010

Nyt i strikkekurven


Nu er det jo ikke fordi, jeg mangler strikkeprojekter. Men jeg blev spurgt, fristet og kunne ikke sige nej til dette lækre projekt.
Jeg strikker Bagtanker fra www.Geilsk.dk for min gode veninde, tidligere seminariekammerat og nu tidligere kollega Anja. Hun har startet egen virksomhed og var i den forbindelse til messe, hvor hun var nabo med Bente Geil.
Godt det ikke var mig, sagde jeg. Det var blevet dyrt :)
Anja faldt for den lækre jakke i Bentes nye 3-trådede uld/bomuld, men hun kan desværre ikke strikke. Om jeg ville hjælpe? Mon ikke!
I mandags var vi 4 piger til hønsedag hos Anja, og jeg fik garnet med hjem. Så jeg måtte jo lige prøve... Det er rigtig lækkert, siger jeg bare. Både at strikke med og bruge senere.
Jeg tester forresten ogsa Anjas nye webshop på www.kajoli.dk
Måske skulle du gøre det samme? :)

5 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

Vil så gerne lave Bagtanker, og den skal nok også komme på pindende i år. God bedring til Preben forresten.

Lin sagde ...

Hold da op, du er ikke mere end lige kommet hjem og saa er du allerede i gang. Puha, en hel dag ved siden af en stand med Geilsk. Min tegnebog ryster bare ved tanken. Det ser laekkert ud. Aergeligt at man ikke kan maerke gennem nettet, for det ser bloedt ud. Glaeder mig til at se det faerdigt.

Louise sagde ...

Jeg har den også på min liste, Lisbeth. Nu kan jeg jo prøve Anjas, når den er færdig :)
Tak for hilsnen til Preben. Det går desværre ikke bedre endnu :( Længe siden tirsdag formiddag, men vi håber, der er bare lidt bedring i morgen.
Jo jo Lin, jeg var jo hjemme hele uge 12 uden nærmest at røre et strikketøj ;)
Mit dankort havde lidt en nedsmeltning. Måske skulle jeg sende dig en lille garnprøve?

Tina Liel sagde ...

Hejsa Louise. SIkke da en god veninde du er sådan at stirkke for hende. Stakkels Preben - har han det bedre. Det er altså ikke sjovt at have det sådan. Dibe billeder fra Tyrkiet er fantastiske. Alt det I fik set og dejligt vejr kan jeg se. God Påske selvom I nok ikke skal det hyelt vilde med en sengeliggende mand ;-) KNUS♥

Louise sagde ...

:) Ja jeg kan godt overtales :)
Tak, det går en smule bedre med ryggen nu. Bedringen startede så småt i går. Og i dag har han selv slået toiletbræt op og kunne med stor vilje selv tage stømper på!
Men helt godt bliver det ikke, før han kommer til kieropraktor. Jeg håber, han kan få en tid allerede på tirsdag.
Vi har intet vildt lavet, men sådan er det jo også nogle gange...
Håber også, I har haft en god påske - billederne hos dig ser også dejlige ud.
Knus Louise <3