onsdag den 26. maj 2010

AWARDJeg er blevet valgt af Jane til denne award. Tak, det er noget, der varmer.


Reglerne for awarden er følgende:

Kopier awarden ind på din blog. Tak og link til den der givet dig den.

Link til 7 andre og spred lidt glæde.

Fortæl 7 ting om dig selv.

Jeg har valgt disse 7 kreative og dejlige bloggere, fordi I alle er med til at gøre min hverdag rigere:

Lin Tak for dine altid dejlige kommentarer. Nogle har man bare kemi med med det samme, du er en af dem.

GarnFreak Du skriver så ærligt og skønt. Du læser også og laver så mange spændende ting. Jeg vandt din gave away. Og så bor du i en af de skønneste byer i Nordjylland :)

Kamma og Ko Jeg synes rigtig godt om dine farvestrålende projekter. Du var en af mine første faste læsere og skrev en varmende kommentar. Tak, det husker jeg dig for.

Tina Liel Jeg bliver helt henført af den skønne måde, du skriver på. Min mand har 2 gange været i Israel. Jeg har det endnu til gode, men følger meget gerne med på din blog.

Louise Min navnesøster. Du er rar både at blogge og maile sammen med. Og så sprang du straks på at strikke Prinsesvøbet, da du så billederne af mit. Glæder mig til at følge det og din blog fremover.

Majken Du har inspireret mig til en gang om ikke så længe at drage på loppemarked. Jeg holder meget af din måde at skrive på og dine billeder. Også er sådan en 3årig jo lige til at blive glad af :)

Helene Du er Min Bedste Ven. Jeg er dig dybt taknemmelig, fordi du altid er der for mig. Vi opfandt 2-lærer-ordning i håndarbejde på Hedegårdskolen! Jeg glæder mig, til du også får din blog - og jeg kommer til at savne vores fantastiske team fremover.

7 ting om mig:
Jeg elsker at sprede glæde og har fundet ud af, at man vinder mest og får det bedste liv, ved at se verden positivt. Havde jeg set verden negativt, tror jeg ikke, jeg havde været her i dag. Desværre. Hårdt men sandt.

Jeg elsker katte og har altid sagt, at jeg skulle have kat, når jeg flyttede hjemmefra. Nu har vi så 2. Maggie som er Russian Blue og total kælekat. Meget sød, bedårende og elsket. Mille som er ganske almindelig huskat. Utrolig flittig og dygtig jæger. Lever halvt på aftægt, halvt på pension.

Jeg er, efter jeg har købt en danskvandsmaskine, stoppet med at drikke sodavand

Jeg har den ondeste ligtorn på min ene lilletå. Men jeg agter at få bugt med den. Snart!

Jeg er B-menneske, inderst inde. Er gennem 15 års samliv med et A-menneske blevet bedre til at stå tidligt og før op. Har nogle gange taget mig selv i at nyde det. Men i ferier og weekends ender det tit med, jeg er oppe flere timer end A-mennesket.

I min pure ungdom dyrkede jeg meget gymnastik, hvilket sled hårdt på knæ og gejst. Efter 15 års pause fra motion er jeg nu startet på zumba og spinning. Sidstnævnte sammen med gode kolleger. Jeg kører under navnet Andy Schleck eller kamæleonen :)

Efter sommerferien skal jeg forhåbentlig læse endnu et linjefag, fysik/kemi. Det har jeg drømt om i 7 år. Dog har jeg "solgt" mit hjertebarn håndarbejde på den konto. Men jeg tror, jeg bliver glad for det i længden. Desuden er jeg blevet valgt til sammen med en kollega at udgøre skolens nye bibliotekarteam.

Dette billede har jeg aldrig vist før

Det er taget d. 29. december 2007 i Tunesien
Fra en ferie vi husker tilbage på med glæde og så alligevel vemod og længsel

Kærlig hilsen
Louise

2 kommentarer:

Lin sagde ...

Jamen jamen jamen Louise, tusinde tusinde tak. Waw en paaskoennelse som jeg ikke havde ventet. Selvtillid og humoer blev lige skruet en tand op jubbbbiiiiiiii.
Ogsaa tak for at du ville dele det dejlige billede med os. Billeder og minder er saa pokkers vigtige selvom de samtidigt kan goere noget saa ondt.

Louise sagde ...

Selv tak, søde Lin <3