lørdag den 29. maj 2010

Opsummering

Torsdag var jeg på tur med min bedste ven til Bindestuen.
30% rabat på Alpaca kan man jo ligesom ikke lade passere ubemærket hen...
Jeg købte et nøgle lyseblåt (6205) til en babyundertrøje til Christinas elskede desværre tidligere lærer, som har fået dreng nr. 3 den 15. maj.
2 nøgler grå (0506m) og 2 nøgler mørk lime (2916) til 2 projekter af denne art :)
De er da for seje. Det er faktisk Christina, som har valgt det grå garn...
Der ud over købte jeg et nøgle Arwetta strømpegarn, multifarvet. Nu havde jeg gramset så meget ved det, at jeg var nødt til at købe det :)
Du kan se farven her på billede 2.
I går var der sidste skoledag. På skolen forløb alt fint. Først var jeg sammen med elever og lærere fra 10. klasse til morgenmad og fælles afslutning. Kåringer osv. Blev begavet med chokolade. Derefter hastede jeg videre til hallen, hvor 9. klasserne holdt afslutning for den øvrige skole. Jeg blev påtænkt med 2 flasker rødvin af den klasse jeg har hjulpet i siden november måned. Tak, det varmede.
Jeg elsker bare de "børn". Der var knus til alle, og jeg fik sagt "pas godt på dig selv" til de, som har behov for det. Derefter drog lærergruppen vanen tro til min kollega Lottes hus, hvor vi spiste, hyggede, snakkede og lo. Ihh, det var hyggeligt.
Egentlig havde jeg planlagt at kører hjem ved aftenstid, men det var så hyggeligt, at jeg bare havde lyst til at blive. Vi sad mest inde, men var også en tur på terassen. Sammenlignet med tidligere år, hvor vi nærmest har solbadet på den terasse, var vejret ikke godt. Men vi mindedes også det år, hvor vi krøb sammen under parasollen og kun stak drinksne ud for at få hagl i :) Alt i alt er vejret jo lige meget - selskabet var formidabelt. Jeg kørte "lettere" overrislede kolleger hjem og har i dag nydt ikke at have ondt i hovedet men kun i mavemusklerne af at grine!
I dag har den stået på lettere rengøring, ordne vasketøj osv. Jeg har også bestilt opskrift og ekstra garn til to udgaver af denne her: Løbetid :)
Den ene udgave er til min mor - forsinket hilsen i anledning af Mors dag :) Den anden udgave er til Christina, som begejstret udbrød: Orv, hvor er den sej, da jeg viste hende billedet af den. Så er man jo nødt til at springe på, når der er et projekt, hun bryder sig om.
Garnet er Geilsk 3-trådet uld og bomuld. Samme som jeg er ved at strikke Bagtanker i. Det går fint fremad - billeder følger.
I dag er vi kørt i sommerhuset. Christina har en veninde med, som skal sove her til i morgen. De hygger sig godt sammen. Og i aften er jo den store melodunde grandanoirs aften ;) Slikket er blandet, og vinen er trukket op, så vi er klar.
Rigtig god lørdag aften!

3 kommentarer:

strikkeentusiasten sagde ...

Skal love for at du rigtig har fået købt ind til en masse lækkere projekter.

Godt nok er det lidt småkoldt men....handskerne er forhåbentlig til noget senere brug....!!!!

Håber I får nogle hyggedage i sommerhuset.

Lin sagde ...

Nu skal der strikkes hva?? Sikke en masse dejligt du er kommet hjem med. Og naar saa Christina vaelger, er det bare om at se at komme igang. Jeg er ikke til at skyde igennem af stolthed naar en af mine piger har noget hjemmelavet paa. Men sig mig...hvad med den laekre kjole du viste os forleden???????????
De halvfingervanter har jeg ogsaa lavet (godt nok uden fingre for det skulle gaa hurtigt) og de er geniale at have paa (siger niecen).
Ferie allerede, jamen sommeren er jo ikke kommet endnu. og dobbelt jamen, saa er der kun en maaned til vi skal hjem.Jubiiiiiii

Louise sagde ...

Hej Jane. Ja, det har jeg bestemt. Jeg tænkte sådan på dig, da jeg valgte den lime alpaca :)
Min mor kommer nu selv til at strikke sin udgave af Løbetid, men det ved hun ikke endnu :)
Handskerne er forhåbentlig snart alt for varme, men jeg tænker, at projekter ikke altid fremover behøber at være store trøjer eller kjoler med mindst 7 nøgler involveret...

Lige netop, Lin. Sådan har jeg det også.
Kjolen er bestemt også på vej. Det skal bare lige passe ind i kalenderen at kunne tage turen til Tversted. Hun lukker jo kl. 13 på hverdage.
Ikke helt ferie endnu. De mundtlige prøver venter. Men om 4 uger så er der ferie :)