mandag den 28. december 2009

Pusler rundt


Dagen har været fyldt med mange forskellige gøremål. Vi startede hos Expert. Ak ja, indbrud d. 26/12. Og hvor er det bare surt. HVER gang. Vi nåede frem til, at denne gang vist var den 7. i rækken. Vel at mærke hvor der er blevet stjålet noget. Indbrudsforsøg tæller ikke med i denne statistik! Åh, hvor har jeg været gal. Gal over, at vi bare ikke kan have lov til at være i fred og have vores ting i fred. Vi har ikke noget særligt eller noget, ingen andre har.
Jeg var så gal, at Preben spurgte min mor, om ikke hun kunne tage mig tilbage! Åh hvad, sagde hun, så er det slemt.
Jeg var så gal, at jeg truede og faktisk stadig truer med at sætte et stort skilt op oppe ved vejen: Skrid af Helvede til! Her er ikke noget at stjæle! Og nedenunder skulle det stå på polsk. Basta. Så kan de lære det.
Danskere stjæler ikke fladskærme. Vi har jo én hver!
Nå. Suk. Jeg har nusset rundt og ledt efter boner og kvitteringer. Lavet en oversigt over de mistede ting.
Solen skinnede så smukt. Også på støvet på trægulvet... Hm, så fik jeg støvsuget. Og nipset og vandet blomsterne. Og midt i det hele opdager jeg så, at der sørme også mangler 4 ure fra Georg Jensen... Så råbte jeg højt. Og bandede. Så højt at Christina bad mig om at dæmpe mig!
Øv, øv og atter øv...
På positivlisten finder vi dagens indkøb af garn. Til en cardigan, en elefanthue og en undertrøje til Stine og Anders´ pige, som kommer sidst i januar. Og så liiige 2 nøgler af det smukke, lækre, bløde til et par fingervanter til Christina. Men det ved hun ikke noget om endnu.

tirsdag den 15. december 2009

Regnen trommer

på min rude. Bilen er netop blevet hentet på mekanikerens lastbil. Humøret vil ikke rigtig lige nu. Jeg ved godt hvorfor. Savnet er stort lige nu. På lørdag er det Rebeccas fødselsdag. Vi savner hende så meget, og det er så forkert, at hun ikke er her hos os på netop denne dag.
Jeg vil prøve at strikke lidt. Jeg er gået i gang med et sjal af Christel Seyfarth
http://www.christel-seyfarth.dk/haandst.htm
17 farver fra Holst garn er indkøb til projektet. Glade farver. Mon ikke det kan hjælpe på humøret??

mandag den 14. december 2009

På den ene side - og på den anden...De fleste ting kan altid ses fra to sider.

Dagen her startede med, at den danskvandsmaskine, jeg har vundet på Facebook, ankom med posten... Skønt!

Jeg skulle forbi mekanikeren på vej til arbejde, da bilen i lørdags havde sagt en underlig lyd på vej hjem fra Aalborg. Så er det jo dejligt, jeg først skal møde kl. 10!

Jeg er på vej, badet er overstået, og jeg er klar til dagens opgaver.

Men det er bilen ikke! Jeg når lige 20 meter hen af gårdspladsen, så begynder bilen at hoppe og brumme så underligt. Stop. Turen er ikke længere. Jeg vælger at slukke. Jeg er normalvis ikke til at komme i nærheden af, når bilen driller...

Hjælpen er nær. Efter en kort opringning kommer min gode kollega Bente og henter mig. Tak for det!

Så på job.

Møde på Jobcentret, det blev det sidste. Missionen er fuldført! Jeg er faktisk oppe på fuld tid efter jul efter planen. Åh det var dejligt. Jeg bliver helt rørt. Yes, det lykkedes.

Jeg kører med Jørgen tilbage til skolen.

Helene kører mig hjem. Tak søde Helene.

Næste opgave er så at få kabalen til at gå op om eftermiddagen. Der er juletræsfest i gymnastikforeningen. Jeg får aftalt kørsel, så Christina kommer derind.

Hvordan jeg selv kommer afsted... Øh, måske skal jeg gå...

Men der er kørelejlighed hjem.

Med sådan en dag i kikkerten kan man vælge at blive edderrasende og sur og spyde om sig med sure bemærkninger og ikke være til at komme i nærheden af. Eller man kan vælge at være glad for det, der lykkes, og synes, at dagen såmænd nok gå op alligevel.

I kan selv gætte, hvad jeg valgte

søndag den 13. december 2009

Julen står for døren

- luk den ind.
Det har vi sandelig også tænkt os!
Vi glæder os særlig meget til at få besøg på torsdag: min Far og Aase kommer.
Helt fra Belgien. I anledning af Christinas fødselsdag og af julen.
Ihh, vi glæder os.