torsdag den 22. september 2011

Efterårs to-do #1

Hos Mette læste jeg om denne lille leg.
Først tænkte jeg, at det ikke var noget for mig. Jeg skal jo 3 dage afsted hjemmefra til Fanø. Men ved nærmere/lynhurtig eftertanke valgte jeg at benytte chancen for at være med.
Jeg har meldt mig med Andreas sengerand

og sjalet til LykkeEgentlig var det mit mål at nå at få det færdigt, så Lykke kunne få det med til Fanø. Men ak. Med 6 dage i Berlin og 3 dage derefter nedlagt af sygdom uden lyst til håndarbejde overhovedet... Men på torsdag :)

Har du også lyst til at deltage? Du kan tilmelde dig her (i kommentarfeltet)
Jeg glæder mig til ta-da.

3 kommentarer:

Lykke sagde ...

sjov ide - jeg kom sørme også til at melde mig ;-)

Lin sagde ...

Av, den duer ikke for mig. Hver gang jeg saetter mig for at nu skal noget blive lavet, tja saa gaar der ged i den, saa...... Men jeg glaeder mig til at foelge jer.

Westmose sagde ...

Hej Louise
Tak for din mail også jeg fik aldrig svaret dig men det kan jeg så gøre her. 6 dage i Berlin og nu 3 dage på Fanø - SUK hvor lyder det bare lækkert. Jeg synes hverdagen er altoverskyggende i øjeblikket så weekenden der står for døren er ret så velkommen :-)

Dejligt du alligevel har mod på at få afsluttet et par projekter - det giver altså en god følelse selvom det måske godt kan være lidt presset :-)

Smiler - kender alt til at drømme om nogle projekter - er bare glad for at kunne give lidt inspiration videre, så det skal måske være dit næste projekt?

Kh. Mette