lørdag den 11. august 2012

Blomster på en særlig dag

I går vi var forbi hos Rebecca, lagde blomster og tændte lys.
I går var det fire år siden, vi mistede Rebecca, og vores liv og verden blev ændret for altid. Det var en smuk og varm dag. Vi mindedes, talte og var sammen.
I lang tid efter ønskede jeg kun, jeg kunne spole tiden tilbage og få mit gamle liv tilbage. At alt skulle blive som før denne skelsættende dag. Sådan har jeg det ikke længere. Hvis jeg skulle tilbage, skulle jeg give afkald på meget, jeg ikke havde dengang. Jeg har lært at leve med min sorg og mit savn. De dukker op engang imellem. Også stadig når jeg ikke lige venter det. Men de er en del af min hverdag.
En hverdag som blev meget anderledes, end jeg nogensinde havde forestillet mig, men en hverdag jeg er endt med at holde af.

10 kommentarer:

helene sagde ...

Tænkte meget på jer alle......mange knus

Susanne sagde ...

Kære Louise, pigerne vil altid være med os. Og heldigvis for det. Tiden gør en kæmpe forskel i det forhold. Jeg mindes godt at være lammet i tiden lige efter. 1000 tanker til jeres lille pige og knus til dig.

Louise sagde ...

Det ved jeg Helene <3 Knus

Det vil de nemlig, Susanne. Altid. Mange tak for din hilsen - den varmer mig rigtig meget. Knus til dig.

FruHansen sagde ...

Mange tanker til jer - dig og alle dine piger - kh. Mette

Lisbeth sagde ...

Jeg tænker tit på dig, og at du har prøvet det mest forfærdelige, der kan overgå en mor - og komme videre med livet.
Nu er der en engel, der passer på sine forældre og søstre. <3

Randi B. Jensen sagde ...

Godt at læse, at du er kommet videre,at du igen kan nyde livet og de gøde ting, det giver - din lille pige vil altid være hos dig i tankerne, men mon ikke det er rigtigt, at efter 4 år, så er den sværeste tid overstået - det kan jeg huske, at en eller anden person sagde til min svigerinde og svoger, da de for mange år siden mistede deres lille dreng, der kun nåede at blive 2 år og for deres vedkommende var det ikke helt ved siden af.

Strikkefuglen sagde ...

Hvor er det smukke blomster ;-)
Tanker til dig/jer og pigerne.
Kh Majbritt

Blogmoster sagde ...

Det er meget smukt skrevet. Jeg har arbejdet som frivillig i kræftenbekæmpelse med børn der har mistet. Jeg har læst og hørt meget om at miste og om livet efter... Men sjældent hørt det så fint beskrevet.. Tak for det
Kh og tanker
Fra Charlotte

monaelisabeth sagde ...

kære Louise
Mine varmeste tanker og dybe medfølelse til dig og din familie. Det at miste et barn er bare noget af det allersværeste et menneske kan komme ud for.
hilsen Mona

Louise sagde ...

Tak for alle jeres hilsner. De varmer og betyder meget for mig, hver og en.
Jeg har stor respekt for, andre frivilligt gør et stort og betydningsfuldt stykke arbejde omkring et tabu, som sorg stadig er i dag. Selv mange tak, Charlotte.