lørdag den 25. september 2010

Ugen der gik.

I mandags var jeg på tur med min Mor til "Bindestuen" i Saltum.
Min Mor købte garn og opskrift til disse små, kære futter.Strømpegarn og ingen valk.

Jeg ville gerne strikke en lille jakke fra bogen: Blød begyndelse af May. B. Langhelle. Bogen har jeg lånt af min bedste ven. Tak Helene!
Flere mulige garner blev undersøgt. Men jeg er ikke til stærke farver til sådan et lille nummer, så jeg endte med at vælge grå... Måske en anelse kedeligt, men jeg kunne ikke synes, andet kunne bruges, når nu vi ikke ved, hvad køn "den" bliver.Tirsdag aften snuppede jeg lige strikketøjet med i seng lidt tidligt. Til tv-avisen kl. 21. Der er jo stadig ikke noget ved at se TV2 kl. 22., når Johannes er på barsel...


Christina synes, det var mægtig hyggeligt! :)


Vi har også oplevet solskin og lune eftermiddage. Det var rigtig dejligt at være på snus-runderne.Torsdag oprandt dagen, hvor den lokale "Garnboden" genåbnede efter flytning.


Min bedste ven og jeg måtte derned om eftermiddagen på selve åbningsdagen.
Garnudvalget var vist næsten det samme, men det var dejligt, at butikkens indretning nu indbyder meget mere til, at man selv rører ved garnet og bliver inspireret.
Der ud over var der stillet et lille bord og nogle stole op, så man nu kan sidde og læse i de opskriftshæfter, man kan købe.
Vi endte med 3 stjerner på vores egen, særlige Michelin-garn-point-stjerne-tabel (ud af 5 mulige).

Jeg købte 2 nøgler Fritidsgarn til et par nye valkede vanter til mig selv.
Sådan går det, når man smider de andre væk! :(

I går eftermiddags var jeg i Strikkeklub med damerne fra arbejdet. Det var som altid meget hygeligt. Vi fik lidt godt til ganerne, der blev snakket og strikket. Mange fine, nye spændende projekter, som jeg glæder mig til at følge.
Desværre ingen fotos derfra :)

Og Lykke, bare rolig :) Jeg strikker stadig på dit sjal.

12 kommentarer:

Tina Liel sagde ...

Hejsa Louise! Jeg elsker gråt og brunt til babyer!!! Hvor er det altså spændende med en lille ny på vej! Hmmmm hvem er ham Johannes. Må chekke ham når han kommer tilbage hi hi. KNUS og god weekend

Louise sagde ...

Hej Tina.
Det er rart at høre, jeg ikke er helt galt på den.
Det er meget spændende :)
Johannes er Johannes Langkilde - nyhedsoplæser md dejlige brune øjne på TV2.
Knus og tak i lige måde

violykke sagde ...

Jeg er helt rolig ;0)der er jo ingen tidsramme på du tager bare den tid du skal há, og den lille trøje glæder jeg mig til at se færdig, og grå er ikke kedelig, jeg syntes godt det kan blive formeget med alle de skrié farver til børn :0)

strikkeentusiasten sagde ...

Hej Louise

Rart at se der er kommet gang i de "små projekter" søde små futter og lækker trøje.

Nu be`r jeg dig... Grå kedelig det er da så flot en farve, babyèr behøver jo ikke ligne en farvelade vel !!!

Kan se Wolf lider store afsavn når han må "lufte" sig selv...tror bestemt det må give et par ekstra hundekiks på kontoen :-)

Knus og god weekend
JANE

Ulla-Bella sagde ...

Babyjakken blir sikkert kjempefin:)

Marie-Louise sagde ...

Tillykke:-) Den jakke er utrolig sød, måske man skulle se lidt nærmere på den bog.

Karen sagde ...

Dejlige projekter du har gang i. Personligt synes jeg gråt er en pæn, neutral babyfarve....de behøver ikke være selvlysende, de små pus....det kan komme, når de bliver lidt større ;o)
Mvh Karen

Louise sagde ...

Det er bare dejligt med alle jeres tilbagemeldinger om den grå babyjakke. Godt så. Jeg er altså ikke helt galt afmarcheret! :)

Tak Lykke :)

Men ak, Jane. Jeg var jo med på snus-runderne. Her ude på landet bruger vi sjældent snor :)
Wolf er gået mere over til bøfstænger - det er hans yndlings.

Louise sagde ...

Mange tak, Marie Louise :)

Du kan roligt kikke nærmere på den skønne bog - min bedste ven har købt den for en slik i A-Z

Lin sagde ...

Graat brunt raahvidt er saadan nogle dejlige neutrale farver naar man nu venter spaent paa om det bliver "lyseroedt" eller "lyseblaat". Og saa skal man heller ikke vaere saa pokkers traditionel i farverne.Bønne var en helt orange baby. Jeg havde lige en orange periode hihi.( Jeg er saa spaendt paa om det bliver en lille Louise eller en lille Preben. Er det noget du/I vil have at vide?????) Den ser saa hyggelig ud den lille model. Det er saa smaat er det ikke rigtigt???? Taenk at man starter tilvaerelsen ved at vaere saa lille-bitte. Jeg bliver lige forundret hver gang. Christina ser overlykkelig ud. Det er ioevrigt et hyggeligt billede af jer to.
Jeg holder med Jane. Wolf ser lidt lonely ud paa sin gaatur. Hvordan tager han det ioevrigt?? Hunde kan jo maerke meget smil.

Ulla-Bella sagde ...

Du spurte om ett mønsterhefte i bloggen min, og svaret er: Sandnes tema 4 -Barn/voksne Toving - Design nr. 6

Louise sagde ...

Jeg overvejer stadig lilla, men synes ikke, der er så meget dreng over det... Ellers er petrol og lime jo nogle af mine favoritter - men går det an til en pige? Og jg har set det mest uimodståelige strømpegarn i orange og pink, som jeg gerne vil lave en trøje af, men det dur absolut ikke til en dreng...
Foreløbig er jeg i venteposition.
Med orlov bagefter kan der jo også blive strikket en del :)

Vi vil gerne vide det, hvis de kan se det på scanningen i uge 20, men kan de ikke det, er det lige meget. Bare den lille er sund, kvik og frisk :)

Jo, jakken er lille, men jeg har en trøje, min mor har strikket, som er mindre. Jakken er godt nok mindste størrelse, men den er 27 cm lang, så jeg tvivler på, den lille kan fylde den ud fra starten.

Christina er meget glad for tiden. Det nyder vi. Det er jo ikke altid let snart at være teenager!

Nuvel, jeg kapitulerer. Wolf har fået en ekstra bøfstang. Han tager det helt okay. Han elsker stadig sin "mor" højt. Så snart jeg rejser mig, følger han efter, og når jeg går i seng, går han også i seng :)

MANGE TAK, Ulla Bella. Der er basis for et studie der :)