søndag den 24. maj 2009

Natten til lørdag

begyndte som lidt af et mareridt!
Preben lå med sin onde tandbyld. Christina var gået til ro. Jeg sad og strikkede, kunne godt lige nå et par pinde inden sengetid. Præcis kl. 24.00 triller en bil ind på gårdspladsen!! Panik. Shit. Hvad vil de her? Har vi hjemmerøveri? Vi farer op og griber det nærmeste tøj. Ind at vække Christina og få hende i noget tøj. Jeg ringer til politiet. De vil komme straks.
Vi kan ikke se, om de er kørt igen i bilen eller holder i læ af laden. Gosh mand, hvor er vi bange. Det er sådan ret uvirkeligt. Jeg ringer igen til politiet. Forklarer dem, at vi ikke mener, de er kørt igen. Fortæller vagthavende hvor mange vi er, og hvad vi gør, hvis de bryder ind i huset. Jeg har hele tiden Christina inden for rækkevidde. Hunden er helt stille. Hun blev tysset ned efter den første knurren, da bilen kom. Fornemmer hun også alvoren?
11 min. efter 1. opkald er politiet her. De går bag om ejendommen. Nej, bilen er væk. De må have slukket lyset, da de kørte herfra.
Puha, det var grimt. Vi sover dårligt.

1 kommentar:

Trine - Søhesten sagde ...

Shitshitshit!! Kæmpe kuldegysning. Hvor er jeg ked af, at I har haft sådan en grim oplevelse!! Godt der ikke skete noget!!