søndag den 28. august 2011

Turen til Faster Mette :)

gjorde mig til den glade ejer af 2 stykker stof og 2 poser med kreative stykker :)


Det var et rigtig fint marked, og en meget hyggelig gårdhave familien har fået lavet. Den mindste dreng hyggede sig max. med at høre for mig meget velkendt musik på mobilen ude i solen - så dejligt :)
Og jeg blev også inviteret inden for i Mettes syhule. Den var bare hyggelig og flot. Dejlig arbejdsplads. Masser af stof, farver, flag, poser, ugler, juletræer blandt meget andet. Et sted, som virkelig oser af kreativitet. Og med dør direkte ud til terasse og solskin :) Tak for kikket Mette.
Senere på dagen bagte Christina en dejlig chokoladekage med hakket hvid RitterSport med nødder på toppen :) (Helt selv incl. oprydning og opvask!) :) :)

UHM!

Her til aften havde Wenche reklameret med stofpakker...
Manden sidder parkeret foran valget på skærmen=ro til at jeg lige kunne få sendt en mail til Wenche kl. 20.03 (perfekt!)

Ihh, jeg glæder mig :)
Har du også haft en skøn weekend?

3 kommentarer:

Christina sagde ...

Hej Louise.
Tak for din søde kommentar på min blog.
Tillykke med alt det fine stof du har fået fingrene i, og det som er på vej;)
Jeg har nydt weekenden med mine børn, vi så den nye smølfefilm i biografen, og den var fantastisk sød.
Smil fra Christina

Lin sagde ...

Saa skaegt at moede bloggere in real life. Dejligt stof du fik med hjem, og fedt naar pigerne bliver saa store at oprydning hoerer med til det at lave. Kagen ser miams ud.

Mette Thrysøe sagde ...

Og tak for dit besøg Louise :) Dejligt at du gad køre hele vejen! Loppemarkedet blev ikke en stor succes, men helt ok :) Vist for meget regn og blæst... Vi prøver igen næste år :)