mandag den 14. februar 2011

Osteklokkefordel


Jeg er godt hjemme fra Fyn efter skønt selskab af Lis og Christina.
Det har været en vidunderlig weekend. Måske har du undret dig over, mit indlæg ikke har været på banen noget før, men det er svært at få noget på bloggen, når man slet ikke kan få armene ned :)
Fantastisk, inspirerende, spændende, kreativt, hyggeligt og gennemført er ord, som trænger sig på. Men et eller andet sted synes jeg faktisk, jeg mangler ord.
Et er at blogge - noget helt andet er at møde blogger IRL - og så endda på Lis´ sted. Et kreativt mekka, som bare udstråler kreativitet og proffesionelt arbejde i en sådan grad, at man bliver helt tryllebundet.
Det var så gennemført. Lis havde tænkt på alle detaljerne lige fra praktiske ting i forbindelse med DuniDuo til tranebærsaft til de gravide deltagere, bare for at nævne et par eksempler.
Da jeg sad der og nød freden og roen til at få lov at skabe og bare være kreativ i overhalingsbanen, tænkte jeg også meget på, hvor stort et arbejde Lis lægger i betræk til poserne (Voksi såvel som DuniDuo). Der er virkelig mange brikker, som skal opstøves, stykkes sammen og falde på plads, for at resultatet bliver smukt og fyldt med sjæl, som Lis´ arbejder er. Yderst professionelt.
Hvis du har kikket med hos Lis, ved du måske, hun holder workshop igen i slutningen af marts. Lis påtænker at omdanne denne workshop til applikationsworkshop. Hvis du har overvejet muligheden bare ét sekund, bør du ikke betænke dig i flere. Meld dig til. Det er så stor en oplevelse og også en lang køretur værd :) Jeg er helt sikkert klar en anden gang.

Når man bevæger sig ud af sin hjemegn, oplever man "kulturforskelle" selv i Danmark. Nu er det jo heller ikke så svært at være anderledes end Vendelboerne, som tit er meget satte og vant til at gøre tingene, som de plejer. På Fyn har jeg erfaret, at de har en ualmindelig god brunsviger, mange flere kulturelle og kreative spændende tilbud, end jeg har i kikkerten her. Måske meget godt, når nu døgnet nu engang kun har 24 timer. Men jeg har også lært, man kan være fladpatgrim! Det er uden konkurrence weekendens fedeste ord!

Tusind tak Christina for dejligt og kreativt selskab. Det var spændende at se tilblivelsen af dit betræk og følge dine tanker bag valg motiv, broderi osv.
Tusind tak Lis for en skøn workshop. Min maskine har holdt hvil i nat og er nu nede på normaltemperatur, men starter op igen lige om et øjeblik.

Advarsel: Du føres nu billedmæssigt ind i noget af alt det jeg oplevede i weekenden!:7 kommentarer:

Lin sagde ...

Halloejse, det er da ikke sidste gang du stikker af hjemmefra hva????? Kulturforskelle i lille DK, det kan jeg love dig for der er. Meget endda, men dit "nye ord" er genialt. Vi havde ellers fundet et fedt et paa tysk da Boenne og jeg lavede lektier forleden. Smag lige paa ordet "klamotten" lyder det ikke sjovt???????
Dit betraek bliver saa flot. Lige til en Ole lukkeoeje.

helene sagde ...

hold da helt op. Sådan en må jeg bare eje...........og så så retro

Ulla-Bella sagde ...

Spennende stoff og prosjekt ser jeg:)

violykke sagde ...

hold da op den er blevet flot, og sikke du har forkælet dig selv, super dejligt,

Strikkefuglen sagde ...

Der er jo det bare overflod af lækkerier ;-) Sikke mange lækre stoffer der var at vælge imellem, det kan ikke have været let.

strikkeentusiasten sagde ...

Jeg kan næsten mærke din sitren igennem indlægget - hvor er det skønt med sådan en oplevelse den kan man leve længe på.
Jeg kom lige til at smile lidt da du nævnte "bunsvigeren" for en kage må der til og du er mester i at finde dem :))))
Er det en kørepose du er ved at sy til Lille Trold ???
kh Jane

Louise sagde ...

Nej, det kan jeg forsikre dig for, det ikke er, Lin. Dog ved jeg jo ikke, hvornår det kan blive næste gang.
Jeg kan på ingen måde tage æren for det nye ord. Det blev fremsagt en af fynbo, som kikkede forbi :)

Du får også snart lov at røre ved den, Helene.

Tak, Ulla-Bella. Jeg elsker den allerede.

Tak, Lykke. Ja, det er ren win-win.
Det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe :)

Det var intet mindre, Strikkefugl. Dog er billedet af alt stoffet fra Stof 2000, som vi aflage en hurtig visit.

Takker Jane. Jeg svæver helt endnu :)
Denne (ene) gang kan jeg fralægge mig ansvaret for kagen - den blev serveret ;)
Ja, det er en slags kørepose. Man kan bruge den sådan og som lift og legetæppe også. Billeder følger.
Måske kender du Voksi - det er samme system.